Consumati mango pentru a reduce ridurile

Un nou studiu al cercetătorilor de la Universitatea din California, Davis, a descoperit că un consum de mango Ataulfo ar putea avea și un alt beneficiu, anume reducerea ridurilor faciale în cazul femeilor mai în vârstă și care au pielea mai deschisă la culoare.

Femeile aflate în post-menopauză care au consumat jumătate de ceașcă de mango Ataulfo de patru ori pe săptămână au arată o reducere cu 23% a ridurilor după două luni și o reducere de 20% după patru luni.

„Femeile care au consumat o ceașcă și jumătate de mango pentru aceleași perioade de timp au prezentat o creștere a ridurilor. Asta arată că deși mango este bun pentru sănătatea pielii, o cantitate prea mare nu ar fi benefică”, a adăugat Fam.

Oamenii de știință au spus că nu este clar de ce consumul mai ridicat de mango ar crește severitatea ridurilor, însă aceștia suspectează că ar putea avea legătură cu o cantitate robustă de zahăr din porțiile mai mari de mango.

O jumătate de ceașcă de mango a dus îmbunătățiri pentru toate categoriile,

Citeste tu tot articolul aici: https://www.descopera.ro/stiinta/19565810-cat-de-mult-mango-trebuie-sa-consumi-pentru-a-observa-o-reducere-semnificativa-a-ridurilor?utm_source=newsletter&utm_medium=li699_mi205047&utm_content=articol&utm_campaign=Descoperire+socanta+in+placentele+unor+femei+care+au+nascut%3A+%27%27Este+ca+si+cum+ai+avea+un+copil+cyborg%27%27&utm_term=li699_mi205047_s370052

Comentarii

comentarii