Continuare VIDEO II Accidentul de la Triaj- momente și clipe din filmul intervenției de după accident

Accident tir Triaj (54)Moment terifiant pentru doctorul Marius Cotârlă de la Ambulanță: i-a acordat primul ajutor soției accidentată în taximetru.
Un grav accident de circulaţie s-a produs aseară pe calea Timisoarei din Reşita, în zona Triaj. Un TIR înmatriculat în Rusia a intrat în plin într-un bloc de locuinţe, după ce a avariat un autoturism aflat în trafic şi câteva maşini parcate pe trotuar. Trei persoane au ajuns la spital cu leziuni, însă nu au viaţă pusă în pericol.
Accidentul s-a produs la o ora de vârf şi a fost văzut de un alt şofer aflat în trafic care circulă în aceeaşi direcţie de mers cu TIR-ul.
Scene de coşmar a trăit şi femeia aflată în apartamentul din blocul în care s-a oprit TIR-ul. Femeia se afla în cameră cu fiul ei și se juca cu acesta un joc de cărți, moment în care a văzut prin geam cum se apropie tir-ul și intră în casa lor.
Șoferul taximetrului a rămas încarcerat iar cele două pasagere, au fost rănite. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, pompierii şi mai multe ambulanţe. Pentru scoaterea şoferului din masina- taximetru, a fost necesară intervenţia echipajului de la descarcerare.
Una dintre victime, pasagera în taxiul lovit de TIR, era chiar soţia medicului de pe ambulanta. Aceasta, dar şi şoferul taxiului şi o femeie aflată pe trotuar, au fost transportaţi la spital. În prima fază, medicul Marius Cotârlă de la Serviciul Județean de Ambulanță, nici măcar nu a realizat că femeia rănită este soția să. Pentru el, pentru medicul Cotârlă- femeia era o victimă a unui accident rutier ce avea nevoie de ajutor, ce trebuie salvată cât mai repede și cât mai profesional.

Cele trei victime au fost supuse investigațiilor medicale și din fericire, nici una nu are viața pusă în pericol. Ba mai mult, șoferul se află la al treilea accident în ultimii doi ani, întâmplări din care a scăpat cu bine de fiecare dată.
Poliţiştii urmează să stabilească împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.
Din cauza accidentului, circulația a fost îngreunata timp de mai multe ore.
Oamenii spun că șoferul tir-ului încărcat cu piese pentru fabrica de biciclete, ar fi stat în Vama Reșița de la ora 4 dimineața și că ar fi adormit la volan din cauza oboselii – acesta fiind motivul din care a pierdut controlul volanului.

Comentarii

comentarii