Contrabandă cu ţigări, accidente, plus un bețivan la volan

Accidente rutiere

În data de 28.06.2015, poliţiştii au intervenit la două accidente rutiere soldate cu rănirea uşoară a două persoane.

Pe raza Municipiului Reşiţa, în timp ce B.I., în vârstă de 24 ani, se deplasa cu autoturismul pe Bld. A.I.Cuza, a acroşat un pieton care se afla în faţa unui restaurant.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a pietonului, acesta fiind transportat la Spitalul de Urgenţă Reşiţa.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest iar rezultatul a fost pozitiv, motiv pentru care bărbatului i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea pe drumurile publice sub influenţa alcoolului.

Pe DN 58 B, în timp ce C.O., în vârstă de 47 ani, se afla la volanul unui autoturism, deplasându-se din direcţia Reşiţa – Timişoara, nu a adaptat viteza într-o curbă, a pierdut controlul autovehiculului şi a părăsit partea carosabilă.
Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a şoferului, acesta fiind transportat la Spitalul de Urgenţă Timişoara.
În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

·
Motociclist accidentat

În data de 28.06.2015 poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Caransebeş au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană se află accidentată pe liniile de cale ferată în zona Staţiei CFR Caranşebeş – Ţiglărie.
Cu ocazia cercetării la faţa locului, s-a stabilit faptul că în timp ce C.A., în vârstă de 43 ani, se deplasa cu o motocicletă de teren pe liniile de cale ferată a alunecat şi s-a autoaccidentat.
Bărbatul a fost transportat la Spitalul Municipiului Caransebeş în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Din verificări, s-a constatat că motocicleta nu este înmatriculată în circulaţie iar şoferul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vechicule.
În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

·
Infracţiuni rutiere

În data de 28.06.2015, cu ocazia activităţilor de control al traficului rutier desfăşurate de către poliţişti au fost fost întocmite mai multe dosare de cercetare penală.
Pe raza Municipiului Reşiţa, pe str. Căminelor, a fost depistat B.F., în vârstă de 44 ani, care se afla la volanul unui autoturism. În urma testării cu aparatul alcoolest, rezultatul a fost pozitiv, şoferulului fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice sub influenţa alcoolului.

Pe DN 57 a fost oprit pentru control J.I., în vârstă de 59 ani, care de deplasa cu un moped din direcţia Nicolinţ spre Răcăşdia. Din verificări, s-a stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere, fiind astfel întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice fără permis de conducere.

Pe raza localităţii Obreja a fost oprit pentru control un autoturism la volanul căruia se afla P.D., în vârstă de 34 ani. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest iar rezultatul a fost pozitiv, motiv pentru care s-a procedat la recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice sub influenţa alcoolului.

Contrabandă cu ţigări

În cursul zilei de 28.06.2015, poliţiştii rutieri au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe raza localităţii Băuţar.
Cu ocazia verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că pasagerul din dreapta al autovehiculului, respectiv I.Z., în vârstă de 60 ani, transporta într-un rucsac un număr de 49 de pachete de ţigări netimbrate, de origine străină.
În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, faptă prevăzută în Legea 86/2006.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments