Controale pe linie economică la societăți comerciale din județ

Controale pe linie economică la societăți comerciale din județ. În perioada 20-31 martie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Caraș-Severin, au efectuat verificări la 92 de societăți comerciale de pe raza județului, pentru prevenirea și combaterea comerțului ilicit cu medicamente, dispozitive medicale și de protecție, precum și cu produse alimentare și alte produse de bază.

Pentru neregulile constatate în cadrul acestor controale, polițiștii au aplicat 73 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 129.875 de lei și au ridicat, în vederea confiscării, bunuri evaluate la 6.566 de lei, constând în dezinfectante, detergenți, produse alimentare, pentru care administratorii fie nu dețineau documente de proveniență legală, fie marfa existentă nu era expusă pentru comercializare, în conformitate cu prevederile Legii nr.12 din 1990, republicată.

Polițiștii de investigare a criminalității economice continuă activitățile de control pe această linie, și în perioada următoare.

Comentarii

comentarii