Copil plecat de acasă si găsit după ore de căutari pe acoperișul unui hotel

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin au efectuat căutări în vederea depistării unui minor de 13 ani, care a plecat din zona unui hotel din Stațiunea Băile Herculane și nu a mai revenit.

Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Băile Herculane au fost sesizați de către tatăl minorului despre faptul că O. DENIS a părăsit locul de cazare din Stațiunea Băile Herculane, unde se afla împreună cu familia și nu a mai revenit.

În urma celor sesizate, au fost organizate echipe mixte formate din aproximativ 40 de polițiști, pompieri, jandarmi și voluntari, care au demarat imediat căutările și verificările în vederea identificării cât mai rapide a minorului în cauză.

Alarma a fost data în jurul orei 21:30 și în urma mobilizării și a conlucrării dintre cei peste 40 de oameni in uniforma si voluntari, copilul a fost găsit pe o clădire veche șantier în lucru, din apropierea Hotelului Cerna. Copilul a fost preluat de părinți și în prezența lor, i s-a făcut un control medical, apoi a rămas în familie.

Comentarii

comentarii

One thought on “Copil plecat de acasă si găsit după ore de căutari pe acoperișul unui hotel

Comentariile sunt închise.