COPILĂRIA, CEL MAI FRUMOS ANOTIMP AL VIEȚII!

COPILĂRIA, CEL MAI FRUMOS ANOTIMP AL VIEȚII!. Toamna, care nu de mult timp a trecut si care parcă se îcăpătâneză să mai plece, a adus cu ea neîncrezători și stângaci pașii primilor copii timizi, în prima zi de grădiniță, dar și ai copiilor care ardeau de nerăbdare să-și întâlnească prietenii, colegii, educatoarea.

Pentru ei, copiii grădiniței de la Colegiul Național ”Mircea Eliade” Reșița – corp C, glasul primului clopoțel a anunțat ceva nou, un început de drum, dar și continuarea acestuia, pe care pașii lor vor merge îndrăzneț, mânați de dorința de a-l străbate fără piedici spre tărâmul cunoașterii. În acest timp sufletele și mințile micuților au început să prindă aripi, ajutati de către prof. Georgeta Coca și prof Corina Bolboșescu, prin dragoste, căldură, dăruire, astfel, acestora nu le-a lipsit veselia copilăriei, puterea credinței,surâsul lin și vesel al muzicii…

COPILĂRIA, CEL MAI FRUMOS ANOTIMP AL VIEȚII!. Ce grea, dar minunată menire avem!!! Dar timpul a trecut repede și iată-ne bucurându-ne de binemeritata vacanță. Vă dorim tuturor o vacanță cu mult joc, veselie, bucurie, sănătate!!!

A consemnat Georgeta Nedelcovici

Comentarii

comentarii