Copilul ,,agresat” de mama sa la Caransebes, este bine și sănătos VIDEO

Poliția municipiului Caransebeș a fost sesizată aseară, după ora 22,  despre faptul că o femeie, într-un moment de furie, și-a bruscat copilul în vârstă de 4 ani. Asta fiindcă mama unui alt copil aflat și el la joacă, i-ar fi atras atenția femeii, că fiul său, deranjează alți copii. Incidentul s-a petrecut într-un loc de joacă de la marginea orașului, lângă un tobogan. Mama și-ar fi pus fiul la punct și l-at fi scuturat de mână. Copilul, s-a tras din mâna mamei, a alunecat și s-a lovit de marginea de plastic a toboganului. În urma incidentului, copilul s-a ales cu o julitură la nivelul frunții. Minorul a fost transportat cu mașina ambulanței la Spitalul Municipal de Urgență , unde i-au fost acordate îngrijiri medicale – i s-a dezinfectat julitura și s-a decis să rămână sub supraveghere 24 de ore.

Fiindcă polițiștilor nu li s-a părut normal comportamentul femeii care era foarte agitată, femeia, în vârstă de 30 de ani, a fost internată involuntar – adică cu forța – la Secția de Psihiatrie a spitalului, pentru a i se acordă îngrijiri specific și pentru un control de specialitate.  

Polițiști de la Poliția municipiului Caransebeș au informat  reprezentanții Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin care au dispus măsura plasamentul în regim de urgență a celor 3 copii minori ai femeii, de 1, 4 și 14 ani. Aceștia vor rămâne în grija unor asitenți maternali până la soluționarea cauzei – adică după ce medicii vor stabili dacă mama este un pericol pentru copii ei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și rele tratamente aplicate minorului, iar polițiștii continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș.

Vecinii femeii și alte mămici care frecventează cu copii lor locul de joacă unde a avut loc incidentul, spun că nu au auzit și nici nu cunosc ca femeia respectiva să fi făcut probleme altora sau scandal.

Copilul este încă la spital, iar medicii spun ca este vioi, normal, se comportă ca un copil perfect normal și are chef de joacă.

Comentarii

comentarii

One thought on “Copilul ,,agresat” de mama sa la Caransebes, este bine și sănătos VIDEO

Comentariile sunt închise.