Coronavirus si la Traian Vuia si la Colegiul Tehnic – Elevii stau acasa

Coronavirus si la Traian Vuia – Elevii stau acasa. Astăzi, 24.09.2020, a avut loc şedinţa săptămânală a Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin pentru  analizarea evoluţiei situaţiei epidemiologice în cadrul unităţilor de învăţământ din judeţul nostru.

În urma cererilor înaintate de către consiliile de administraţie ale unor unităţi de învăţământ, avizate de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Caraş-Severin şi de către Direcţia de Sănătate Publică Caraş-Severin, CJSU a aprobat propunerea de suspendare a cursurilor unei grupe de studiu a unei clase din cadrul Liceului Teoretic ”Traian Vuia” Reșița, pe o perioadă de 14 zile, începând cu data de 25.09.2020, ca urmare a confirmării unui caz de infectare COVID-19 în această clasă, conform conform Hotărârii nr. 23/23.09.2020 a Consiliului de Administraţie al Liceului Teoretic ”Traian Vuia” Reșița și cea de menținere a scenariului 2 – galben de funcționare a unității de învățâmânt.

  De asemenea, s-a aprobat propunerea de suspendare a cursurilor unei clase din cadrul Colegiului Tehnic Reșița pe o perioadă de 14 zile, începând cu data de 25.09.2020, conform Hotărârii nr. 62/24.09.2020 a Consiliului de Administrație al Colegiului Tehnic Reșița și cea de menținere a scenariului  1 – verde de funcționare a unității de învățâmânt.

Coronavirus si la Traian Vuia – Elevii stau acasa. Membrii CJSU se vor reuni din nou azi pentru analiza săptămânală a  situaţiei epidemiologice şi pentru a dispune eventuale  noi măsuri  în caz de necesitate.

Comentarii

comentarii