Cozi de sute de metri la benzinăriile din Caraș Severin – Pretul a sarit in sus la unele dintre ele VIDEO

Vestea că prețul la combustibili ,,va exploda” peste noapte, i-a scos pe bănățeni din case. Unii cu canistre sau bidoane, alții doar cu rezervorul mașinii pe jumătate. Cert este că imediat după ora 13, la toate benzinăriile din județ – nu doar din oraș, s-au format cozi.

Și toate acestea după ce a apărut un zvon că prețurile vor crește în următoarele zile. chiar mâine. Toată lumea știa că prețul va ajunge până la 9-10 lei/litru. Numai că, acest Lucru s-a și întâmplat. De ce? Fiindcă a funcționat perfect ,,piața liberă”. Adică – existând cerere – automat – a crescut și prețul. La ora 18, la stația de carburanți de lângă calea ferată de la Câlnic, prețul benzinei și al motorinei a trecut de 9 lei.

La fel s-a petrecut mai spre seară, în jurul orei 21, la benzinăriile ,,cu verde” de la Câlnic și din Triaj și la ,,cea cu roșu” de lângă pasajul Intim. În schimb, până la ora 23, prețul a rămas neschimbat la benzinăriile de pe Calea Caransebeșului și cea din zona Mociur.

La fel este situația și în județ. Cozile de autoturisme – mai exact – autovehicule, fiindcă la coadă se puteau vedea de la mașini ale poliției locale și până la tractoare și autoutilitare sau tiruri.

La ora 21, benzinăriile din Valea Almăjului, au rămas fără carburanți.

.

Comentarii

comentarii

2 thoughts on “Cozi de sute de metri la benzinăriile din Caraș Severin – Pretul a sarit in sus la unele dintre ele VIDEO

  1. Din păcate în toată Europa sa scumpit benzina și motorina . In germania sa făcut benzina 2,36 € și motorina 2,48€

Comments are closed.