Crima de la un joc de remi pe malul Barzavei la Resita VIDEO EXCLUSIV

Poliţiştii au fost sesizaţi ieri prin apel 112 despre faptul că pe Bulevardul Muncii, mai exact în chioscul de lemn de lângă biserica ucraineană, este o persoană căzută la pământ, posibil decedată. POliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au identificat victima, un bărbat de 61 de ani, precum şi autorul, un bărbat de 59 de ani, ambii din Reşiţa. Vecini şi prieteni de ani de zile.

Se pare că cei doi au jucat împreună remi într-un spaţiu – chioşc din lemn – amenajat pentru pensionari, după care, din motive necunoscute s-au certat, pentru ca mai apoi să-şi aplice reciproc lovituri. La un moment dat, victima s-a dezechilibrat și a căzut lovindu-se de un scaun din lemn.


Omul şi-a pierdut conștiența, avea capul spart și în câteva minute a decedat. Agresorul ar fi încercat să îl resusciteze, dar omul murise.

Din declaraţiile martorilor, agresorul a aşteptat venirea poliţiştilor, aceştia încătușându-l pentru a fi transportat la sediul IPJ pentru cercetări fiind arestat pentru 24 de ore.

În prezent, se desfăşoară cercetări sub îndrumarea procurorului de caz sub aspectul infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte.

Obișnuiții spun că acolo, în respectivul loc de recreere pentru pensionari, se joacă remi, cărți și table pe bani și că nu puține au fost cazurile când din cauza jocului și a consumului de alcool, se ajunge la bătaie. Un martor spune că cei doi ar fi jucat remi și ar fi consumat o sticlă de lichior, după care, s-au luat la bătaie.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments