@Breaking newsPolitie

Crimă la Fârliug urmată de sinucidere – O familie distrusă VIDEO EXCLUSIV

Un bărbat si-ar fi ucis soția cu o rangă sau o bucată de metal în urma unui scandal pornit de la un schimb de cuvinte. După ce ș-a văzut soția într-o baltă de sânge în curte, bărbatul s-a spânzurat sub poartă. Pe surse am aflat că în familia respectivă existau discuții de mai mult timp iar motivul acestora ar fi gelozia și infidelitatea soțului.

Evenimentul a fost anunțat în jurul orei 15 la 112 iar la fața locului se află poliția, un procuror și un echipaj de ambulanță.

Evenimentul este în desfășurare si vom reveni cu amănunte.

UPDATE – Iată ce spune și IPJ despre acest caz:

În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 14.10, polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au fost sesizați despre faptul că în curtea unei case din comuna Fârliug o femeie a fost găsită decedată, în aceeași gospodărie fiind găsit spânzurat și concubinul acesteia.

Echipa operativă din cadrul inspectoratului, împreună cu un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin s-au deplasat la fața locului pentru cercetarea locului faptei și stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

În acest moment cercetările sunt în curs de desfășurare.

Comentarii

comentarii