Crimă la Sichevita pe Valea Gramensca – un bărbat de 48 de ani a fost ucis cu cutitul

Într-un sălaș de pe Valea Gramensca din Sichevița, un bărbat de 48 de ani, a fost bătut și apoi ucis cu mai multe lovituri de cuțit în abdomen. La această dată, comuna Sichevița este în fierbere. În fața postului, sunt mai multe mașini de poliție de la Moldova Nouă și de la ,,județ” – de la Reșița, De asemenea, pe drumul care duce la ,,colibele” de pe Vale, este un dute-vino continuu. Mașini ale Poliției și Procuraturii merg spre sălașe sau vin spre sat.

Trei cetățeni din Sichevița, Mituță (Dumitru) C, împreună cu Ilie D. cunoscut în sat sub porecla de ,,Americanu” și Adam M. zis in sat ,,Chioru” – au decis să facă ,,o băută” mai serioasă – așa că, au pus mână de la mână și au cumpărat alcool după care, s-au strâns la ,,coliba lui Marcu” de pe Valea Gramensca unde s-au pus pe băut. Și asta începând de marți. Toate lucrurile au mers cum trebuie până miercuri noaptea când între cei trei a izbucnit cearta care, pe fondul aburilor de alcool, a degenerat în scandal și bătaie. Cert este că la un moment dat, Adam M. a pus mâna pe un cuțit pe care i l-a înfipt lui Mituță în burtă. Nu s-a mulțumit cu atât, criminalul a repetat loviturile până ce victima a căzut jos fără suflare.

Apoi, Adam a plecat acasă in sat, iar ,,americanu” – se pare că a dormit acolo, la colibă. În această dimineață, cineva a anunțat telefonic la 112 despre crimă iar poliția și procurorii au început cercetările.

Despre victimă, sătenii din Sicveița spun că în urmă cu vreo 15 ani, acesta și-a ucis concubina în bătaie. El o luase pe Mileva ,, în căsătorie de probă” și fiindcă nu i-a convenit ceva, tot pe fondul consumului de alcool, a bătut-o cu atâta sălbăticie încât biata femeie a murit în câteva ore.

Comentarii

comentarii