Cristian Gâfu – Prefect reconfirmat – Andrei Plujar – Subprefect nou investit în Caraș Severin VIDEO

Cristian Gâfu – Prefect reconfirmat – Andrei Plujar – Subprefect nou investit în Caraș Severin. Reconfirmat în funcția de prefect al județului Caraș-Severin, Cristian Gâfu a depus, în  sistem de video conferinţă, jurământul de învestire în funcţie. De asemenea, Andrei Plujar, care va ocupa unul din cele două posturi de subprefect, a fost învestit în funcție în cadrul aceleiași ceremonii.

Principala prioritate a noii echipe de la conducerea Instituției Prefectului Caraș-Severin, o reprezintă aplicarea programului de guvernare la nivelul județului Caraș-Severin. 

Celălalt post de subprefect va fi ocupat de un reprezentant al UDMR.

Astăzi, 04.03.2021,  conform Hotărârii de Guvern nr. 180/03.03.2021, avocatul Cristian Gâfu a depus, în  sistem de videoconferinţă, jurământul de învestire în funcţia de prefect al judeţului Caraş-Severin.  În urma Hotărârii de Guvern nr. 121/03.03.2021, Ioan-Anton Paulescu  a fost  eliberat din funcţia de subprefect al judeţului, funcţie în care, prin Hotărârea de Guvern nr. 226/03.03.2021, a fost numit Andrei George Plujar. Hotărârile sus-menţionate au fost semnate de primul ministru al României, Florin-Vasile Câţu şi contrasemnate de ministrul afacerilor interne, Lucian Nicolae Bode.

Cristian  Gâfu, prefectul  judeţului Caraş-Severin:

          „Vreau să mulţumesc Guvernului pentru încrederea acordată prin re-numirea mea în funcţia de prefect al judeţului, consider că  este o recunoaştere a muncii depuse în timpul primului meu mandat de prefect şi bineînţeles că această numire mă obligă să muncesc mai mult şi mai bine pentru  a răsplăti această încredere pe  care Guvernul mi-a acordat-o. Am traversat un an dificil, am avut de gestionat o situaţie cu care nu ne-am confruntat până acum, dar, cu sprijinul întregului  colectiv al Instituţiei Prefectului, consider că am reuşit să ne achităm de obligaţiile care ne-au revenit. 

          Vreau să-i  mulţumesc domnului  Paulescu  pentru întreaga activitate pe care a desfăşurat-o  în funcţia de subprefect şi sunt  încrezător că vom avea o  colaborare la fel de bună cu noul  subprefect al judeţului, domnul Plujar. De asemenea, doresc să mulţumesc tuturor colegilor din  instituţie pentru eforturile depuse în această perioadă, pentru orele suplimentare petrecute la birou  sau  pe  teren şi sunt convins că împreună vom reuşi  în continuare să gestionăm din ce în ce mai  bine situaţia generată de pandemie şi că încet-încet, odată cu avansarea campaniei de vaccinare,  lucrurile vor reveni la normal şi instituţia noastră va putea să se concentreze şi pe celelalte probleme cu care se confruntă judeţul nostru, probleme care, pe alocuri,  au trecut în  plan secundar în contextul actual.

          Dumnezeu să ne ajute  şi să ne dea sănătate  şi putere de muncă!“

                                                                                                   BIROUL DE PRESĂ

Comentarii

comentarii