Crucea Roșie Caraș-Severin se mobilizează pentru a aduna donații pentru Ucraina VIDEO

Sub îndemnul „Umanitatea nu are granițe”, filiala Crucea Roșie Caraș-Severin se mobilizează pentru a veni în sprijinul cetățenilor din Ucraina. Cărășenii sunt încurajați să doneze produse alimentare și non-alimentare pentru a veni în sprijinul ucrainenilor.

În Ucraina are loc o criză umanitară, iar mii de oameni s-au mobilizat pentru ai ajuta pe oamenii aflați în dificultate. Dacă mii de refugiați ajung în România și sunt ajutați, alte milioane de ucraineni au rămas în țară, sub asediul bombelor și au nevoie de ajutor. Crucea Roșie Caraș-Severin este parte a campaniei „Umaninatea nu are granițe” și se mobilizează pentru a aduna donații în vederea sprijinirii cetățenilor acestei țari. În cadrul Centrului Universitar UBB Reșița , a fost deschis un centru de colectare de produse alimentare si non-alimentare. 

Alături de Crucea Roșie Caraș-Severin sunt o serie de parteneri: Instituția Prefectului Județului Caraș – Severin, Centrul Universitar UBB din Reșița, SMURD Caraș – Severin, Liga Studenților UBB Reșița, Asociația Guerilla MC Reșița, dar și jandarmii și pompierii cărășeni.

Cei care vor să doneze sunt așteptați zilnic la Centrul Universitar UBB din Reșița între 14.00-20.00

Comentarii

comentarii

One thought on “Crucea Roșie Caraș-Severin se mobilizează pentru a aduna donații pentru Ucraina VIDEO

Comments are closed.