,,Cu capul pe umeri” atunci când alții ,,și-au făcut de cap” – Poliţiştii cărăşeni, în serviciul cetăţenilor şi în noul an

poli cu dubaAproximativ 300 de poliţişti au fost la datorie, în primele zile ale anului, acţionând cu fermitate ori de câte ori situaţia a impus-o. Au fost constatate 8 infracţiuni şi 99 sancţiuni contravenţionale au fost aplicate de poliţişti.
În 1 și 2 ianuarie 2014, polițiștii au continuat acțiunile de menținere a ordinii și liniștii publice.
Poliţiştii au asigurat ordinea şi liniştea publică la cele 8 manifestări publice de amploare de pe raza judeţului.
De asemenea, polițiștii de la rutieră, sprijiniți de polițiști de la ordine publică, au acţionat pe întreaga reţea de drumuri, în vederea fluidizării circulaţiei şi prevenirii evenimentelor rutiere grave.
În cadrul acțiunilor desfășurate în primele zile ale noului an, polițiștii au constatat 8 infracţiuni, dintre care una a fost surprinsă în flagrant delict.
Din totalul infracţiunilor, 6 a fost de natură judiciară, 1 la regimul circulaţiei rutiere şi una de altă natură.
Pentru abaterile de la normele contravenţionale, poliţiştii au aplicat 99 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 22.246 lei şi au confiscat bunuri în valoare de 50 de lei.
Astfel, poliţiştii au intervenit şi au aplicat 15 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991, 82 de sancţiuni prevăzute de O.U.G 195/2002 privind circulația pe drumurile publice şi 3 sancţiuni prevăzute de alte acte normative.
Poliţiştii cărăşeni continuă activitățile pentru prevenirea oricăror evenimente ce pot afecta liniştea cetăţenilor, intervenind de fiecare dată cu promptitudine când vor fi sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Comentarii

comentarii