Cu numere false la Prigor si fara permis la Ramna

– În data de 05.07.2015, în timp ce un bărbat în vârstă de 44 ani, din Prigor, conducea un autoturism, care tracta o remorcă încărcată cu fân, pe DN 57 B, pe raza localității Prigor, nu se asigură la efectuarea manevrei de viraj spre stânga și acroșează cu partea din stânga față a autoturismului său, partea dreapta față a unui alt autoturism condus regulamentar de un bărbat de 31 ani.
În urma verificărilor efectuate s-a constat faptul că numerele de înmatriculare de pe primul autoturism sunt atribuite altui autoturism.
Cercetările continuă față de conducătorul auto în vârstă de 44 ani pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat pe drumurile publice și cu număr de înmatriculare fals.

~

– În data de 05.07.2015, lucrători din cadrul Poliției Oraşului Bocșa au oprit pentru control rutier pe str. 1 Decembrie 1918, un moped condus de un bărbat în vârstă de 19 ani, din Ramna. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere auto.
Cercetările continuă faţă de conducătorul mopedului pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumul public fără a deține permis de conducere.

Comentarii

comentarii