Cu șarpele în casa scărilor în mijlocul orașului la Reșița  VIDEO

O bătrână din cartierul Lunca Bârzavei din Reșița era să facă infarct, la propriu, când a dat cu ochii de surpriza din casa scării situată într-un bloc de locuințe de pe Aleea Buziaș.
Femeia își vedea de treabă prin bucătărie iar în momentul în care a vrut să meargă până la cutia poștală, a avut surpriza ca în fața ușii de la intrarea în apartament, adică în mijlocul holului, să vadă…………un șarpe.


Femeia a înlemnit de spaimă și abia a putut să fugă în casă și să ceară ajutorul vecinilor. Oamenii nu au sunat la 112 va să ceară ajutorul pompierilor, așa că, au pus mâna pe o mătură și un făraș și au scos ,,balaurul” afară și i-au dat drumul în iarbă, sub poala pădurii în zona grădinilor din zona stadionului Gloria.


Șarpele este de aproximativ 40 de cm, și deși seamănă foarte bine cu o viperă, este de fapt o năpârcă. Mușcăturile acestora nu sunt așa periculoase ca ale viperei, dar sunt foarte dureroase iar vindecarea durează mult. Șarpele a fost eliberat în pădurea de pe unul dintre dealurile orașului din zona Gloria.


Oamenii spun că locuiesc de 50 de ani în acel bloc, dar așa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată. Le-au mai intrat în case șobolani sau șoareci, dar niciodată șerpi. Unii spun că șarpele ar fi fugit de canicula pusă brusc și a găsit răcoare și umezeală în casa scării.

Comentarii

comentarii