Culmea ghinionului – Sa te bagi in tufe sa-ti faci nevoile si sa dea masina peste tine

S-a întâmplat aseară la Făget. Mai exact, aproape de intrarea în localitate, un bărbat de 76 de ani, a simțit că nu-l mai ţin ,,nădragii” aşa că, a intrat de urgenţă în nişte tufe de pe marginea drumului ca să-şi facă ,,nevoile” . Hai să o dăm pe domneşte şi să spunem ,,necesităţi fiziologice” că doar tot aia este. Adică, tot aia (ăla) a făcut.

În fine, pe când îi era şi lui lumea mai dragă şi se bucura că a scăpat cu nădragii curaţi, sus pe carosabil, la vreo 30 de metri de locul în care omul nostru ,,avea treabă” – s-au ciocnit două autoturisme. Iată ce spun colegii de la lugojinfo.ro despre acest eveniment: ,, Bărbatul s-a oprit în noapte să îşi satisfacă nevoile fiziologice, numai că ghinionul a făcut ca două maşini să se izbească chiar în locul în care omul se ascunsese. Una dintre maşini a lovit un indicator care s-a prăbuşit peste septuagenar. Poliţiştii au anunţat că de vină pentru accident este un bărbat de 64 de ani din Făget care nu s-a asigurat într-un viraj la stânga şi a lovit un autoturism Saab condus de un tânăr de 20 de ani din Mănăştiur şi care se afla în depăşire prin loc permis. Bărbatul rănit a fost transportat la spital, medicii susţinând că acesta a suferit o contuzie la glezna dreaptă şi nu îi este pusă viaţa în pericol.” (sursă: http://lugojinfo.ro/eveniment/2045-ghinion-teribil-pentru-un-pieton-la-intrarea-in-faget-a-fost-ranit-in-timp-ce-isi-satisfacea-nevoile-fiziologice)

Martorii spun că supărarea omului nu a fost aşa de mare din cauza loviturii primite, în schimb, a fost de-a dreptul întristat când a realizat că din cauza loviturii pe bază de indicator de circulaţie, omul a căzut tocmai peste ceea ce crease, sau ouase. Curat ghinion, nu-i aşa ? Sau mai degrabă, murdar ghinion, pe bune! Adică, s-a făcut singur de kako.

Comentarii

comentarii