Cum circulă câte unii pe drumurile publice – Din agenda politistilor caraseni

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din Caraş-Severin au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere

– În data de 22.03.2016, lucrătorii Postului de Poliţie Armeniş în colaborare cu cei ai Postului de Poliţie Slatina Timiş au oprit pentru control pe DJ 608 un autoturism condus de către B.P., de 46 ani, din Rusca. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autoturismul nu este înmatriculat, numerele provizorii fiind expirate.
În cauză au fost întocmite acte procedurale pentru săvârşirea infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.
~
– În data de 22.03.2016, ora 15.00, lucrători din cadrul Serviciului de Ordine Publică au oprit pentru control pe raza comunei Obreja o autoutilitară condusă de H.D.S., de 21 ani, din satul Iaz. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că H.D.S. are suspendată exercitarea dreptului de a conduce autoturisme pe drumurile publice, iar autoutilitara nu figurează ca fiind înmatriculată în circulaţie, numerele provizorii fiind expirate.
Au fost întocmite acte procedurale pentru săvârşirea infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

~
– În data de 22.03.2016, lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Caransebeş – Biroul Rutier au oprit pentru control pe Calea Timişoarei un autoturism condus de V.A.S., de 23 ani, din Caransebeş. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie.
Au fost întocmite acte procedurale pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui autoturism fără a poseda permis de conducere.

~
– În data 22.03.2016, lucrători din cadrul Poliţiei Oraşului Oţelu Roşu au oprit pentru control pe strada Republicii un autoturism condus de P.A., de 44 ani, din Măgura.
Conducătorul auto a fost testat alcooltest, rezultatul fiind pozitiv. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autoturismul nu este înmatriculat, numerele provizorii fiind expirate.
Au fost întocmite acte procedurale pentru săvârşirea infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Comentarii

comentarii