Cum s-a petrecut accidentul de la Berzovia de pe DN58B VIDEO

Autoturismul Audi 8 condus de un tânăr de 22 de ani și având ca pasageră pe mama sa, rula dinspre Timișoara spre Reșița cu mare viteză. În valea de dinainte de Berzovia, la intersecția cu drumul comunal spre sat si înainte de podul peste pârâul Fizeș, un autoturism ce rula dinspre Gherteniș cu numere de Timiș în care se afla o femeie, s-a angajat regulamentar în schimbarea direcției spre Berzovia. Mai pe scurt, femeia venea pe DN58B si a vrut să meargă spre Berzovia pe drumul secundar.

Alte două autoturisme ce rulau dinspre Timișoara, au încetinit pentru a permite femeii să intre pe drumul secundar. Tânărul cu Audi 8, a venit cu mare viteză tot dinspre Timișoara, a călcat linia continuă, a depășit cele două autoturisme și a lovit în plin autoturismul condus de femeie în roata din partea stângă față. Impactul a fost așa de puternic încât roata mașinii a fost smulsă și aruncată undeva la 100 de metri de locul impactului. Din fericire, șoferița, o femeie cam la 50 de ani, nu a fost rănită. Audi 8 a fost proiectat în capul de pod de peste pârâul Fizeș. Puntea din față și MOTORUL mașinii au fost smulse de la locul lor și aruncate undeva la vreo 20 m în fața mașinii. Mama tânărului a fost grav rănită în zona feței. Șoferul a scăpat cu răni ușoare.

Primul cetățean care a intervenit pentru salvarea victimelor, a fost tânărul V.L. din Fizeș aflat în trafic. El l-a scos pe tânărul șofer din mașină, i-a acordat primul ajutor femeii și a desfăcut bornele de la bateria autoturismului. Între timp, alți șoferi aflați în trafic au sunat la 112 și la fața locului au sosit mașinile de ambulanță, poliția și pompierii militari.

Comentarii

comentarii