Cum SCAPI de PARAZIŢII care te MĂNÂNCĂ de VIU şi produc CANCER

Ceea ce veţi citi în acest articol nu sunt poveşti sau scenarii de filme SF. Este demonstrat de zeci de ani că în corpul uman trăiesc paraziţi care se hrănesc cu substanţe pe care noi le ingerăm sau direct cu corpul nostru. Specialiştii din lumea întreagă, caută cu disperare metode prin care să prevenim apariţia şi dezvoltarea acestor paraziţi. Din clasele primare, am învăţat că, în corpul nostru putem găsi tenii, oxiuri şi ascarizii, paraziţi ai intestinului care depun milioane de ouă, de mărime microscopică, ce într-un timp relativ mic, pot împânzi tot oragnismul, făcându-ne să ne simţim slabiţi şi fără imunitate.

Pe lângă faptul că trăiesc în interiorul tău, aceste creaturi dezagreabile preiau controlul instinctelor de baza, făcându-te să consumi mai multe zaharuri, să mănânci mai multe alimente procesate, să bei mai puţină apă, etc… toate acestea pentru a-şi crea mediul perfect de sedere.
Mai mult decât atât, aceşti paraziţi, atunci când „prind” un organism slabit şi cu imunitate scăzută, fac ravagii în interiorul acestuia, provocând unele dintre cele mai periculoase boli. Cercetatoarea Hulda Clark, a ajuns la concluzia că în marea majoritate a bolilor grave cu care ne confruntăm azi, paraziţii joacă un rol extrem de important.
De exemplu: Toţi pacienţii care au cancer, au organismul supraîncărcat cu Fasciolopsis Buski (un vierme plat extrem de periculos, care poate provoca şi alte boli mortale); toţi diabeticii au organismul acaparat de trematodul pancreatic – Eurytrema; toţi pacienţii care au astm, au plămânii „plini” de ascarizi; toţi pacienţii cu schizofrenie au creierul invadat de paraziţi; toţi pacienţii care au probleme cu acneea, sunt puternic infestaţi cu parazitul Leishmania…. şi lista poate continua…. până la persoanele care au transpiraţii excesive, în interiorul cărora s-au regăsit din abundenţă ascarizi.
În cazul în care prezinţi unele dintre simptomele de mai jos, cel mai probabil organsimul tău este acaparat de paraziţi:
 • răceli repetate
 • alergii
 • eczeme
 • dureri de articulaţii
 • oboseală cronică
 • astenie
 • anemie
 • lipsa poftei de mâncare
 • lipsa energiei
 • dureri de cap repetate
Din fericire pentru noi, încă o dată natura ne întinde o mână şi ne pune la dispoziţie un leac care să ne ajute să scăpam de ei. O curăţare la nivelul întregului organism poate să scape corpul de invazia paraziţilor. Este alegerea ta să iei atitudine şi să scapi de ei.
Iată ce trebuie să faci!
Vei avea nevoie de:
– 200 de grame de chefir
– 1 linguriţă de ulei de cocos
– 2 căţei de usturoi
– 1 linguriţă de seminţe de dovleac
Mod de preparare:
– Pune într-un vas chefirul peste care trebuie să adaugi pe rând uleiul de cocos, usturoiul curăţat şi zdrobit iar la final, seminţele de dovleac zdrobite.
– Amestecă bine până când vei obţine un preparat omogen
Consumă întregul remediu dimineaţa pe stomacul gol, imediat după trezire.
Repetă acest procedeu 10 zile la rând şi astfel vei realiza o „curăţare” completă a organismului de paraziţi.
Prin aceasta metodă pot fi eliminaţi până şi cei mai „încăpăţânaţi” paraziţi, inclusiv Fasciolopsis buski, temutul vierme plat răspunzător în declanşarea cancerului.
Pe lângă acest remediu, încearcă să ai o viată activa, spala-te pe mâini înainte de fiecare masă, nu uita niciodată să speli bine legumele sau fructele pe care urmează să le consumi şi te asigur ca organismul tău va face faţă oricărei provocări.
Autor: Cristian Iacov
Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com. Pe Cristian Iacov îl puteţi găsi pe Facebook sauGoogle+.

Comentarii

comentarii

2 thoughts on “Cum SCAPI de PARAZIŢII care te MĂNÂNCĂ de VIU şi produc CANCER

 1. Fiind un tratament naturist, fara interventii cu fel de fel de chimicale, probabil ca acelasi produs, dar in cantitati adaptate grutatii lor. Dar mai bine intrebati la un specialist in tratamente naturiste.

Comments are closed.