Cum va fi vremea de pe 13 aprilie până-n 11 mai

13 – 20 aprilie 2020

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval în regiunile sudice, precum și în extremitatea vestică a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sud-vestice. 

20-27 aprilie 2020

Temperatura aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi deficitare în toate regiunile.

27 aprilie – 4 mai 2020

Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval în regiunile estice și sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

4 – 11 mai 2020

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele normale pentru această perioadă în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice pentru acest interval.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, cu posibilitatea unui excedent local în regiunile vestice, dar și a unui deficit în cele estice și sud-estice.

Comentarii

comentarii