Cumul de infractiuni dintr-o singura miscare – Barbat reținut, fără permis, refuz de recoltare mostre biologice și refuz de a opri la semnalul regulamentar la Resita

Cumul de infractiuni dintr-o singura miscare – Barbat reținut de polițiști pentru conducere fără permis, refuz de recoltare mostre biologice și refuz de a opri la semnalul regulamentar. În această dimineață, polițiști de la Biroul Rutier Reșița au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului, un bărbat de 32 de ani din Reșița, care a refuzat să oprească la semnalul regulamentar al polițiștilor, conducând un autoturism fără a deține permis de conducere și refuzând testarea cu aparatul etilotest și recoltarea de mostre biologice.

În cursul nopții, în jurul orei 01.25, polițiștii rutieri de la Poliția Municipiului Reșița au depistat pe Pasajul Superior Lunca Bârzavei din Reșița un autoturism condus de un bărbat, care la efectuarea semnalului regulamentar de oprire, a refuzat să se conformeze, continuându-și deplasarea până pe strada Văliugului, unde a fost oprit de polițiști.

La volanul autoturismului a fost depistat un bărbat de 32 de ani din Reșița, care a refuzat să se supună testării cu aparatul etilotest, motiv pentru care a fost condus la spital, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Totodată, bărbatul de 32 de ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, iar în cursul zilei de astăzi, bărbatul va fi prezentat instanței, cu propunere legală.

Comentarii

comentarii