Cupa 1 Decembrie la sah – Editia 2020

16 sportivi de la 7 ani la 78, din Reşita Caransebeş şi Bocşa au onorat concursul dedicat Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918 desfăşurat marţi în Piaţa 1 Decembrie 1918 din Centrul Civic al municipiului Reşita.. În pofida condiţiilor extrem de dificile (concurs în aer liber la 3-4 grade) s-a jucat cu ambiţie un şah de calitate, La final cei mai merituoşi au fost răsplătiţi cu premii în bani cupe şi medalii asigurate de Primăria Municipiului Reşita în cadrul Proiectului Promovarea şahului în comunitatea reşiţeana în 2020 selectat în cadrul minigranturilor ÎNCREDERE ÎN REŞITA.


La final s-a impus clar şi meritat Pădurean Daniel Cristian, cu 6 puncte din 7 urmat de Tunaru Alexndru şi Bolintis Mihai cu câte 5 puncte. La Veterani s-a impus Hock Gherghe Mihai urmat de Chitibea Horia Luş, Calomfirescu Ioan, Crăciun Marin şi Vlad Dumitru.
La neclasificati locul I Floare Lucian.
La junioare locul I Molea Ştefănia Miruna.
La Juniori locul I Dragoi Albert Marian urmat de Tamaş Christian Arrydan şi Gutu Cătălin Vlad Aurelian.
La Juniori 12 ani locul I a fost ocupat de Văduvă Ion-Valentin,
La copii 8 ani locul I Grecu Bogdan-Andrei.

Aceasta competiţie a fost ultima desfăşurată la tabla în anul 2020. Vor mai urma premierea la Top Blitz 2020 şi (speram) Campionatele Judeţene de şah rapid şi şah blitz (online)

Comentarii

comentarii