Cupa Iosif Rotariu la fotbal – ediția a IX a, s-a desfășurat pe stadionul Nera din Bozovici VIDEO

,,Cupa Iosif Rotariu” la fotbal este o competiție sportivă organizată de către marele jucător din generația de aur a echipei naționale, Iosif Rotariu și de către Adi Negru, antrenor de fotbal din Valea Almăjului. Anul acesta, cupa s-a desfășurat la Bozovici pe stadionul Nera.

Au participat juniorii de la Nera Bozovici și din alte sate. Organizatorii au format patru echipe de fotbal. La final, au fost premiate toate echipele de către Iosif Rotariu cu medalii și cupe. Competiția s-a terminat cu un meci de fotbal ,,al seniorilor”. S-au format două echipe din mai mulți jucători legitimați la cluburi din Valea Almăjului care joacă în liga a IV a și a V a județeană: FC Foresta Lăpușnicu Mare, Nera Bozovici și A.S. Steaua 2018 Prigor.

Meciul a fost unul foarte intens discutat și învingători au fost cei în echipament albastru. La final, seniorii au fost premiați de către organizatori cu diplome, cupe și cu o ședință foto alături de marele fotbalist, Iosif Rotariu.

Vă reamintim că marele jucător de fotbal al generației de aur,  s-a născut în comuna Prigor și primii pași în fotbalul național i-a făcut la Nera Bozovici. Ediția a IX a Cupei Iosif Rotariu, este o competiție de fotbal care se desfășoară în fiecare an în Vale Almăjului și prin care se dorește descoperirea de noi talente pentru fotbalul mare.

De-a lungul timpului, din Almăj au plecat mulți jucători de fotbal la echipele mari de cluburi din România. După această competiție, concluzia este că în Țara Almăjului fotbalul este foarte iubit.

Comentarii

comentarii