Cupa Mos Craciun la inot – Regal de inot si veselie la Caransebes VIDEO

Ieri seara a avut loc în Caransebeș la Dynamic Gym & Spa a treia e ediție a “Cupei Moş Crăciun” la înot dedicată copiilor cu vârste cuprinde între 3 și 16 ani ! Au participat 70 de copii, 50 din Caransebeș și 20 din Reșița.

,,Pot spune că a fost cea mai reușită ediție din toate punctele de vedere, de la participare și comportare a sportivilor, premii și până la organizare. Mă bucură tare mult faptul că se dorește tot mai mult în Caransebeș și prin împrejurimi practicarea înotului la un nivel cât mai bun. Vreau să mulțumesc celor care m-au ajutat financiar în realizarea acestei competiții, vreau să le mulțumesc părinților şi copiilor pentru implicare şi răspunsul pozitiv la această inițiativa. De asemanea, vreau să le mulțumesc doamnelor arbitrii care au venit special de la Reșița la invitația mea pentru această acțiune: doamnelor Luminița Dobrescu, Dorina Iana și Pau Iudith” a delarat pentru www.infocs.ro antrenorul de înot și organizatorul acțiunii, tânărul Marian Bogdan. El a mai spus că: ,,Totodată, vreau să mulțumesc colegului meu Sergiu Ghimboașa care s-a mobilizat și a venit la Caransebeș împreună cu elevii lui de la Reșița și la această ediție și sper că vom continua cel puțin pe aceeași linie împreuna pentru că sunt foarte mulți copii care merita așa ceva”.

Antrenorul mai spune că: ,,Am încercat – și sper că am reușit, ca toată lumea să plece cu zâmbetul pe buze și mulțumită. Nu am vrut ca nimeni din cei care au luat parte la aceasta competiție să plece cu mâna goală, drept urmare am oferit o mică atenție doamnelor arbitri ca mulțumire și apreciere, premiu special pentru acest an roditor, colegului Sergiu Ghimboașa și premiul de apreciere maximă doamnei Elena Popovici care este sufletul acestui loc și se ocupa de acest complex frumos. DE asemenea, au fost premii și pentru cele mai tinere participante celor două fetițe minunate de numai 3 anișori: Sara Copocean și Nicola Micluț. Am oferit premii celor 7 copii de 5 anișori ca semn de apreciere și încurajare, iar de la vârsta de 6 ani în sus, am oferit la locurile 1, 2 și 3, diplome, medalii, Cupe și dulciuri, iar celor clasați după locul 3, diplome de participare și diplome de loc.

Bogdan Marian Ibanisteanu a încheiat spunând: ,,Vreau să evidențiez câțiva sportivi câștigători la categoriile lor: Careba Natalia şi Colca Radu de la Reșița la 6/7 ani, Jura Patrick și Racolță Khatleen (ambii Caransebeș) la 8/9 ani, Teodorescu Alexia și Piess Raul, ambii de la Caransebeș la categoria 10/11 ani, Miuță Daria (Reșița) și Săvui Alex (Caransebeș) la 12/13 ani, iar la 14/15 ani, câștigători au fost Popovici Florentina și Buzan Ilie, ambii din Caransebeș. Cupa “Moș Crăciun” a fost câștigată și în acest an de sportivii din Caransebeș!

Comentarii

comentarii