Curcubeul ce a umplut facebook-ul resitenilor cu imagini superbe VIDEO

Curcubeul ce a umplut facebook-ul resitenilor cu imagini superbe. Curcubeul, cel mai frumos fenomen din atmosferă, a impresionat omenirea din toate timpurile, fiind considerat un semn ceresc care aduce binele, pacea şi prosperitatea. Așa s-a întâmplat și marți spre seară, la Reșița.

Ploaia abătută marți peste Reșița a fugărit oamenii în case și a golit străzile. În pofida acestor inconveniente, reșițenii au fost răsplătiți cu un spectacol ce a umplut sufletelor celor ce au avut ochi să vadă așa ceva, cu o mare bucurie.

În scurt timp, facebook-ul s-a umplut de poze și filmulețe având ca model principal curcubeul. Acesta a fost surprins pe imagini din mai multe părți ale orașului. Noi le-am cules, le-am aşezat într-un scurt filmuleț și vi-l oferim în dar. Chiar dacă vine la două zile după eveniment.

Curcubeul ce a umplut facebook-ul resitenilor cu imagini superbe. Curcubeul este un fenomen optic care ia naştere din cauza dispersiei şi reflexiei luminii solare în picăturile de ploaie din atmosferă. El este vizibil atunci când soarele bate din spatele nostru în perdeaua de nori din faţă, lumină reflectându-se pe bolta senină.

Imaginile – parte din ele – au fost culese din postările reșițenilor pe facebook.

Comentarii

comentarii