DACA VRETI SA FACETI O FAPTA BUNA – DUMINICĂ – ACȚIUNE CARITABILĂ! ,,DIN SUFLET PENTRU SEMENII NOȘTRII”

OFSD Caraș-Severin vă invită duminică 20.12.2015 ora 11, la acțiunea caritabilă cu strângerea de fonduri pentru Clinica de Recuperare Oncologica din Slatina Nera, jud.Caraș-Severin.

Acțiunea se va desfășura la Cofetăria ,,Mihandra,, din Reșița (Complexul Victoria) și constă în comercializarea unei variate game de produse tradiționale românești, cum ar fi :sarmale, piftii, cozonaci, fasole, prăjituri, etc., iar suma obținută se va dona în totalitate Clinicii Nera, care este primul Centru de Recuperare Oncologică din România.

”Nera este prima clinică de recuperare oncologică din România care va incorpora şi un centru de cercetări. Clinica se va îngriji de tratamentul bolnavilor de cancer în stadii iniţiale: aflarea veştii, debutul bolii, depistarea precoce.
Clinica Nera va fi înălţată, cu ajutorul tău şi-al celor care vor să pună la temelia ei o faptă bună, în Valea Nerei, într-o zonă nepoluată din judeţul Caraş Severin, localitatea Slatina Nera, comuna Sasca Montană.

Proiectul Nera este un proiect al Fundaţiei „Sfânta Irina” care are, ca principal obiectiv, construirea primului Centru de Recuperare Oncologică din România.,,

Comentarii

comentarii