Dacian Ciolos in campanie la Resita VIDEO

Alianţa USR-PLUS şi-a stabilit ca ţinta să fie, „dacă nu prima, a doua forţă politică a ţării”, după alegerile europarlamentare din luna mai, a afirmat astăzi la Reșița, preşedintele PLUS, Dacian Ciolos. Potrivit acestuia, europarlamentarele nu reprezintă doar alegerea unor persoane care să reprezinte tara în PE, ci „un referendum al romanilor”, în sensul exprimării dorinţei acestora pentru continuarea mersului tarii „într-o direcţie democratică” sau dimpotrivă.

Ciolos, a fost însoțit de o parte din liderii Alianței, în special de liderii PLUS, printre care și Oana Bogdan, liderul PLUS, acuzat de faptul că într-o postare pe contul său de socializare a vorbit despre o naționalizare, dar și de alți lideri PLUS, printre care și de cei regionali , care în acest moment se ocupă și de strângerea semnăturilor și în Caraș Severin. Unul din liderii regionali a afirmat că în județ se strâng semnături în toate orașele, ba chiar și în mediul rural.

Prezența lui Ciloș la cortul din centrul orașului nu a trecut neobservată de contestatari. Și dacă sâmbătă Liviu Dragnea era întâmpinat la Reșița de câțiva contestatari și Dacian Cioloș a avut contestatarii săi.
Dacian Cioloș a mai precizat că speră într-un rezultat bun la europarlamentare, iar după acest moment va vorbi despre viitorul politic al alianței și respectiv despre candidatura la alegerile prezidențiale.

Comentarii

comentarii