Dan Stan, fost subsecretar de stat în MAI și vice. al CJ C-S, a murit din cauza coronavirusului VIDEO

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, avocatul Dan Stan, fost subsecretar de stat în MAI, a murit, duminică dimineaţă, din cauza coronavirusului.

Anunţul a fost făcut de ministrul de Interne, Marcel Vela: ”După o lungă suferinţă, inima sa mare, dar obosită, a cedat, la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara”.

In data de 2 noiembrie, presedintele CJ Caras Severin, Romeo Dunca si consilierii judeteni, și-au ales vicepresedintii pentru urmatorii 4 ani. Amândoi sunt liberali. Unul este Ovidiu Rădoi – fost senator, iar celălalt, Dan Stan. Dan Stan a fost politist, profesor universitar de drept la Timișoara, consilier juridic la CJ Caras Severin, avocat în Reşiţa si consilier al ministrului Vela, după care, a devenit secretar de stat în MAI.

Cu prilejul Zilei Naționale, a primit de la ministrul Vela înalta distincţie Ordinul Naţional „Pentru Merit” cu grad de Cavaler. Aceasta este a treia distincţie în ierarhia decoraţiilor naţionale şi se acordă cetăţenilor români pentru a recompensa servicii importante aduse statului.

Comentarii

comentarii