De Florii, targ traditional de flori si alte bunatati si frumuseti ajuns la cea de a X a editie, la Resita

Cu prilejul Sărbătorii de Florii, Primăria Municipiului Reşiţa şi Camera Agricolă a Judeţului Caraş-Severin organizează Târgul de Florii, un eveniment cu caracter permanent, ajuns la a-X-a ediţie. Acesta se va desfăşura în perioada 8-9 aprilie 2017, în Parcul Tricolorului din municipiu, şi reuneşte producători şi comercianţi din judeţul Caraş-Severin. Flori, aranjamente florale, fructe, prăjituri și dulcețuri ca la bunica, podoabe artizanale, produse tradiționale culinare – sunt ingredientele perfecte pentru atmostera de sărbătoare care a cuprins parcul Tricolor din Reșița.

Primăria municipiului împreună cu SC Piețe Reșița si în parteneriat cu Direcția pentru Agricultură a județului Caraș Severin organizează, Târgul de Flori. Manifestarea a inceput sambata si duminica trecuta, dar ,,varful,, va fi in 8 si 9 aprilie. În acest an, pe lângă comercianții de flori și aranjamente florale, producători de legume şi fructe, artizani şi mici fermieri, participă și meșteșugarii populari din județ care comercializează sculpturi în lemn, troițe, ceramică, dogărit, ouă încondeiate, icoane pe lemn, icoane pe sticlă, sculptură în lemn și împletituri din nuiele.

Pe parcursul evenimentului, resitenii vor mai avea ocazia să cumpere și legume și fructe produse de localnicii din județul Caraș Severin , miere și produse apicole, cătină, siropuri natural, costume populare și podoabe artizanale, obiecte de decor si bijuterii hand-made.

Târgul de flori se desfășoară până vineri, 14 aprilie iar intrarea este liberă. Vă așteptăm cu drag!

Comentarii

comentarii