@Breaking newsAdministratie

De mâine, la Reșița începe ridicarea mașinilor parcate neregulamentar pe trotuare, spații verzi sau în alte locuri interzise VIDEO

Atenție, șoferi. La Reșița începe, de mâine, 1 septembrie, ridicarea mașinilor parcate neregulamentar pe trotuare, spații verzi sau în alte locuri interzise. 

Regulamentul privind activitatea de ridicare, transport, depozitare şi eliberare a vehiculelor staţionate neregulamentar a fost aprobat în ședința Consiliului Local Reșița de la sfârșitul lunii trecute și va intra în vigoare începând de mâine, 1 septembrie. 

Reșițenii susțin că este nevoie de mai multe locuri de parcare în oraș.
 

Ridicarea mașinilor parcate neregulamentar va fi făcută de angajații Direcției pentru Întreținerea și Repararea Patrimoniului, doar în prezența polițiștilor locali sau a celor de la Serviciul Rutier. Pentru recuperarea mașinilor ridicate, șoferii vor trebui să achite taxa de 500 de lei la care se adaugă câte 100 de lei pentru fiecare zi de depozitare. 

Comentarii

comentarii

One thought on “De mâine, la Reșița începe ridicarea mașinilor parcate neregulamentar pe trotuare, spații verzi sau în alte locuri interzise VIDEO

Comentariile sunt închise.