De miercuri se închide sau se restricționează circulația în zona Micro 1 – Pasaj Intim

Având în vedere demararea primei etape a lucrărilor de modernizare a transportului public electric efectuat cu tramvaiul de către PORR, pentru o perioadă de 6 luni, începând cu data 25.05.2022 și până la finalizarea sectorului de drum se închide/restricționează temporar circulația autovehiculelor, astfel:

1. Bulevardul Republicii de la intersecția cu Str. Făgărașului și B-dul Muncii, până la: intersecția B-dul Republicii cu Str. Progresului, respectiv B-dul Republicii cu Str. Țarcului –  închidere tronson Micro III și IV;

2. Bulevardul Republicii  de la Intersecția cu str. Progresului până la intersecția dirijată de la Intim, sensul de mers în sus (spre Centrul Civic), se restricționează circulația autovehiculelor cu excepția autobuzelor/autovehiculelor autorizate, iar sensul de mers în jos (spre Renk) rămâne deschis circulației pe ambele benzi;

3. Pasajul Intim pe sensul de mers în sus (spre Centrul Civic) se restricționează circulația autovehiculelor, inclusiv breteaua spre str. Timișoarei, iar circulația se va desfășura în dublu sens pe cealaltă bretea a pasajului. Intersecția dirijată Intim va funcționa ca sens giratoriu;

Circulația autobuzelor de transport public local se va desfășura pe b-dul Muncii – str. Progresului și b-dul Republicii – Victoria – Intim și retur.

Pe măsura avansării lucrărilor în etapele următoare se vor extinde sau restrânge restricțiile, urmând a fi comunicate în timp util.

Rugăm  toți participanții la trafic să elibereze locurile de parcare stradale de pe B-dul Republicii  tronson Micro III și IV și să sporească atenția în aceste zone, aceștia fiind rugați să respecte semnificația indicatoarelor rutiere sau indicațiile ori semnalele polițistului rutier.

Excepție de la restricțiile impuse în aceste zone o fac autovehiculele executantului lucrării și cele cu regim de circulație prioritară când se deplasează în acțiuni de intervenții sau în misiuni care au caracter de urgență, care folosesc semnalele mijloacelor speciale de avertizare, luminoase și sonore.

            Vă mulțumim pentru înțelegere.

Biroul de presă

Comentarii

comentarii