Administratie

De pe agenda de lucru a Poliției Locale Reșița

Poliţia Locală Reşiţa a continuat şi în acest an acţiunile de control pe raza municipiului.
În urma verificărilor privind respectarea prevederilor Legii 50/1991 au fost aplicate amenzi în valoare totală de 4.000 de lei unui număr de patru persoane fizice: P.P.G din cartierul Doman, J.P. din Reşiţa, str. Ţarcului nr. 1 şi A.P. din Reşiţa, Bd. Revoluţia din Decembrie, care au efectuat diverse lucrări fără a deţine autorizaţie de construire.

De asemenea, au fost aplicate sancţiuni în valoare de 4.500 de lei la două societăţi comerciale: B&G Jack Activity S.R.L. şi Magic Games AB S.R.L. pentru executarea de lucrări fără a deţine autorizaţie de construire. Lucrările executate au vizat desfiinţarea unor pereţi interiori în apartamente sau recompartimentarea spaţiilor, schimbarea destinaţiei spaţiilor şi amplasarea de reclame luminoase pe faţada clădirilor, fără autorizaţii.

Totodată, poliţiştii locali au efectuat controale privind afişajul stradal la nivelul municipiului. S-a constatat că au fost afişate anunţuri în alte locuri decât cele autorizate de Primăria Municipiului Reşiţa, drept pentru care au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în conformitate cu prevederile HCL nr. 69/2014. Ca măsură complementară s-a dispus dezlipirea afişelor în termen de 5 zile de la data comunicării procesului-verbal de contravenţie.

În această situaţie se află opt persoane juridice-societăţi comerciale- (Ralfi I.F.N. Bucureşti, White Brilliant Group SRL Galaţi, ACMTF Dracula Bucureşti, Alberto Studio SRL Oradea, ENC Belegschaft SRL, IURA Jobs SRL Reşiţa, M.M Job Trends SRL) şi 2 persoane fizice din Reşiţa iar valoarea totală a amenzilor este de 21.200 lei.

Astfel de acţiuni vor continua şi în viitor.

Comentarii

comentarii