De pe agenda de lucru a polițiștilor cărășeni în ultimele 24 de ore

politist traficPrins în flagrant

În data de 02.09.2013, ora 01.23, în staţiunea Băile-Herculane, pe str. Trandafirilor, în urma unei sesizări prin Apelul unic de urgenţă 112, a fost prins în flagrant I. Dorel Constantin, de 30 ani, din judeţul Mureş, care a pătruns prin efracţie într-un magazin, iar din interior a sustras suma de 183 lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.
Se efectuează cercetări faţă de I. Dorel Constantin pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Cu alcoolul la volan

În data de 02.09.2013, ora 00.40, în municipiul Reşiţa, pe Calea Timişoarei, a fost depistat în trafic un autoturism condus de către B. Radu, de 54 ani. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, acesta indicând o valoare de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
B. Radu este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”.

Conducător auto sub influenţa băuturilor alcoolice

În data de 01.09.2013, ora 19.00, pe D.J. 684, pe raza comunei Rusca-Montană, a fost depistat în trafic un autoturism condus de către K. Christian, de 33 ani. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, acesta indicând o valoare de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Orăşenesc Oţelu-Roşu, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
K. Christian este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sângee

Fără permis de conducere

Lucrătorii Postului de Poliţie Berzasca, au oprit în trafic pentru control, în localitatea Liubcova, pe DN 57, un moped condus de către B. Gheorghe, de 42 ani.
Cu ocazia verificărilor s-a stabilit că persoana care a condus mopedul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto-moto.
B. Gheorghe este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Acţiune pe linie de transport material lemnos

Lucrători din cadrul Poliţiei Oraşului Bocşa au desfăşurat o acţiune pe linia controlului şi verificării legalităţii transportului de material lemnos. Cu această ocazie au depistat în trafic o autospecializată care avea ataşată o remorcă şi care era încărcată cu material lemnos.
La controlul efectuat conducătorul auto a prezentat un aviz de însoţire a materialului lemnos care însă era expirat.
Conducătorul auto a fost sancţionat, iar întreg materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării.

Comentarii

comentarii