De pe agenda de lucru la inceput de an a polițiștilor cărășeni

poli cu masiniUrmărit naţional identificat de poliţiştii din Caransebeş

Lucrătorii Poliţiei Municipiului Caransebeş l-au identificat pe G. GHEORGHE BOGDAN, de 27 ani, din municipiul Caransebeş, urmărit naţional, întrucât poseda mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Caransebeş, fiind condamnat la trei ani şi patru luni închisoare, în regim de detenţie, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
Acesta a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Caraş Severin.

Plecat de la domiciliu. L-aţi văzut?

În data de 02.01.2014, în jurl orei 17.30, lucrătorii Poliţiei Municipiului Caransebeş au fost sesizaţi de către L. ELENA, din localitate, cu privire la faptul că în data de 27.12.2013 cumnatul său IFTINCA GHEORGHE, de 55 ani, din Flămânzi, judeţul Botoşani, a plecat voluntar de la domiciliul ei din municipiul Caransebeş, unde locuieşte fără forme legale şi nu s-a mai întors.
În momentul plecării de la domiciliul cumnatei sale acesta avea asupra sa trei saci de rafie cu obiecte de îmbrăcăminte personale şi cartea sa de identitate.
Semnalmente: înălţime 1,70 m., 65 -70 kg, slab, ochi căprui, păr blond lung, faţă lunguiaţă, ten deschis, nu are deficienţe în vorbire, degetele inelar şi cel mic fiind tăiate în urma unui accident mai vechi de muncă. Este cunoscut cu probleme psihice.
În momentul plecării voluntare era imbrăcat într-o haină de costum de culoare neagră, pantaloni de culoare neagră din material sintetic, în picioare avea teneşi în mai multe culori (verde, negru si alb) iar pe cap purta o şapcă cu urechi de culoare neagră.
În continuare se desfăşoară activităţi specifice în vederea identificării acestuia.
Cine poate da relaţii este rugat să sune gratuit la numărul de urgenţe 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Tânăr cercetat pentru furt calificat

În data de 02.01.2014, în jurul orei 17.15, lucrătorii Poliţiei Municipiului Reşiţa au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-a sustras din mână telefonul mobil, unei minore.
La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa care, din primele verificări a stabilit faptul că în timp ce B.O., de 15 ani şi C.A., de 17 ani, se aflau pe o bancă din Parcul Tricolorului din zona complexului Victoria, au fost abordate de un tânăr necunoscut care, fără să le ameninţe sau să exercite acte de violenţă, i-a luat telefonul din mâna lui B.O., după care a fugit.
În urma cercetărilor efectuate, în Gara Reşiţa Nord a fost identificat autorul faptei, minorul C. I. M. Ş., de 17 ani, din Berzovia, de la care s-a recuperat telefonul mobil sustras, acesta fiindu-i restituit părţii vătămate.
Faţă de autorul faptei se efectueaza cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

A furat o borseta cu bani şi acte dintr-un autoturism dar a fost prins de poliţiştii caransebeşeni

În data de 02.01.2014, în jurul orei 18.00, lucrătorii Poliţiei Municipiului Caransebeş au fost sesizaţi de către G. MARINICĂ, de 56 ani, din Reşiţa, cu privire la faptul că în data de 27.12.2013 în intervalul orar 16.00 – 18.00, persoane necunoscute i-au sustras borseta în care avea o suma mare de bani şi acte, din autoturismul său ce se afla staţionat într-o parcare pe strada Splaiul Sebeşului din municipiul Caransebeş.
În urma activităţilor specifice desfăşurate a fost identificat autorul faptei, N. GABRIEL, de 22 ani, din Caransebeş. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate iar faţă de autor se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Comentarii

comentarii