De pe agenda de lucru a polițiștilor cărășeni

Accident produs pe DN 57 B

În după-amiaza zilei de 25 octombrie a.c., poliţiştii au intervenit la un accident produs între oraşele Anina şi Oraviţa.
Din cercetările efectuate s-a stabilit că în timp ce S.B., în vârstă de 44 ani, conducea un autoturism, din direcţia Oraviţa spre Anina, nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă, a intrat pe contrasens unde a lovit un ansamblu de vehicule format dintr-un cap tractor şi o semiremorcă condus de D.C., de 32 ani.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto S.B. şi a pasagerului B.D., de 37 ani, cărora le-au fost acordate îngrijiri medicale la Centrul de permanenţă din Anina şi ulterior transportaţi la Reşiţa pentru investigaţii suplimentare.
Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.
Cercetările continuă pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.
·
Rănite în accident

În după-amiaza zilei de 25 octombrie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că două femei s-au prezentat la Spitalul Municipal Caransebeş şi au declarat că au fost victimele unui accident rutier.
Din cercetările efectuate s-a stabilit că în timp ce A.M., în vârstă de 44 ani, conducea un autoturism, la intersecţia străzilor General Trapşa şi Episcop N.Popeea din Caransebeş, nu a acordat prioritate unui alt autoturism şi a intrat în coliziune cu acesta, autovehicul condus de către M.D., de 61 ani.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a pasagerelor L.R., de 31 ani şi L.C., de 33 ani, care au fost transportate cu un taximetru la spital unde le-au fost acordate îngrijiri medicale fără a rămâne internate. Cele două au fost pasagere în autoturismul condus de M.D..
Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.
Cercetările continuă pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.
·

Infracţiuni pe drumurile publice

În noaptea de 24/25 octombrie a.c., poliţiştii rutieri au oprit pentru control un autoturism înmatriculat în străinătate, pe strada Dacia din Bocşa.
Din verificările efectuate s-a stabilit că autoturismul a fost condus de către C.A., de 29 ani, fără a poseda permis de conducere. La testarea bărbatului cu aparatul alcooltest rezultatul a fost pozitiv fiindu-i recoltată o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză se continuă cercetările pentru infracţiunile de conducere a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi conducerea unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică d epeste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Comentarii

comentarii