De pe agenda de lucru a politistilor caraseni

Rănit uşor în accident

În după-amiaza zilei de 12 noiembrie, poliţiştii au intervenit la un accident produs pe raza localităţii Răcăşdia în urma căruia un şofer a fost rănit uşor.
Din cercetările efectuate la faţa locului s-a stabilit că în timp ce B.I., în vârstă de 55 de ani, conducea un autoturism, din direcţia Nicolinţ spre Răcăşdia, într-o curbă a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu autovehiculul pe câmp.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a şoferului, căruia i-au fost acordate îngrijiri medicale la Spitalul Oraviţa fără a rămâne internat.
Întrucât rezultatul testării cu aparatul alcooltest a bărbatului a fost pozitiv, acestuia i-a fost recoltată o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Bicicletă furată, recuperată de poliţişti

În cursul zilei de 12 noiembrie, poliţiştii au identificat un tânăr bănuit că a sustras o bicicletă dintr-o curte din localitatea Măru.
Iniţial poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras bicicleta din curtea locuinţei sale. Ulterior a fost identificat O.G., în vârstă de 21 ani, din Constantin Daicoviciu, bănuit de comiterea furtului.
Bicicleta a fost recuperată şi predată părţii vătămate, însă cercetările continuă pentru infracţiunea de furt.

Nereguli pe drumurile publice

În cadrul acţiunilor pe linia circulaţiei pe drumurile publice desfăşurate de poliţşti în cursul zilei de 12 noiembrie, au fost constatate mai multe infracţiuni.
Pe Calea Timişoarei din municipiul Reşiţa, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism cu numere provizorii de înmatriculare. Din verificările efectuate s-a stabilit că autovehiculul a fost condus de către C.V., de 26 de ani, dar nu este înmatriculat întrucât a expirat autorizaţia provizorie de circulaţiei.
Pe raza localităţii Măureni, poliţiştii de la Secţia nr. 5 Poliţie Rurală Bocşa au oprit pentru control un moped al cărui conducător nu purta casca de protecţie. Autovehiculul a fost condus de către V.D., în vârstă de 17 ani fără a poseda permis de conducere.

În cadrul aceleaşi acţiuni un alt moped fără număr de înregistrare a fost oprit pentru control. Verificările efectuate au indicat faptul că mopedul nu este înregistrat şi a fost condus de către un tânăr în vârstă de 16 ani tot fără permis de conducere.

Poliţiştii continuă cercetările în cadrul dosarelor penale întocmite pentru conducere pe drumurile publice de autovehicule neînmatriculate sau de către persoane fără permis.

Comentarii

comentarii