De pe agenda de weekend a polițiștilor cărășeni

La data de 27 mai a.c., în jurul orei 15.50, polițiștii municipiului Reșița – Biroul Rutier au oprit pentru control un autoturism care circula pe strada Castanilor.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că șoferul autoturismului, un bărbat de 44 de ani, din Reșița, nu avea permis de conducere.
În cauză s-a întocmit dosar penal.

~
La data de 27 mai a.c., în jurul orei 17.03, polițiștii orașului Bocșa au fost sesizați despre un accident rutier ce a avut loc pe strada Murelor din localitate.
La fața locului, polițiștii au stabilit că un bărbat de 47 de ani, din Bocșa, a condus un autoturism pe strada Murelor din Bocșa, iar la aproximativ 5 m de intersecția cu strada Eroilor, a circulat aproape de axul drumului și a intrat în coliziune cu un moped care circula din sens opus și care, la rândul său, circula aproape de axul ce desparte cele două sensuri de mers.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului mopedului, un bărbat de 63 de ani, din Bocșa, care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Reșița pentru îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta refuzând însă recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și refuzul recoltării de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

~
La data de 27 mai a.c., în jurul orei 19.30, polițiștii orașului Oravița au oprit pentru control un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 33 de ani, din Deta, care se deplasa pe raza localității Greoni.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere, faptă pentru care i s-a întocmit dosar penal.

~
La data de 28 mai a.c., în jurul orei 00.40, polițiștii orașului Oravița au efectuat semnalul de oprire cu semne acustice și luminoase pentru a opri un autoturism care se deplasa din direcția Bozovici spre Bănia. Conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalele polițiștilor, continuându-și deplasarea.

Polițiștii au reușit să oprească autoturismul, stabilind identitatea conducătorului auto, un tânăr de 21 de ani, din Bănia.
Cu ocazia efectuării unui control mai amănunțit al autoturismului, polițiștii au găsit mai multe bunuri, printre care 35 de cartușe, 4 cuțite și 18 bile de plumb.
Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că tânărul nu deține permis de port armă.
Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

~
La data de 28 mai a.c., în jurul orei 01.25, polițiștii municipiului Caransebeș au oprit pentru control un autoturism care circula pe strada Ardealului.
Întrucât conducătorul autoturismului, un bărbat de 27 de ani, din Caransebeș, emana vapori de alcool, polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, unde a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Pe numele acestuia s-a întocmit dosar penal.

~

La data de 29 mai a.c., în jurul orei 04.00, polițiștii orașului Moldova Nouă au oprit pentru control un autoturism care circula pe șoseaua Dunării din localitate.
Conducătorul auto, un bărbat de 24 de ani, din Moldova-Nouă, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, unde i s-au prelevat două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal.

~
La data de 29 mai a.c., în jurul orei 03.13, polițiștii municipiului Reșița – Biroul Rutier au oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat de 26 de ani, din Reșița, care circula pe strada G.A.Petculescu.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i s-au prelevat două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
S-a întocmit dosar penal.

~
La data de 29 mai a.c., în jurul orei 16.40, polițiștii orașului Moldova Nouă au oprit pentru control un autoturism care circula pe DN 57, pe raza localității Liubcova.
Conducătorul auto, un bărbat de 38 de ani, din Berzasca, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spitalul din moldova Nouă, unde i s-au prelevat două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal.

Comentarii

comentarii