De pe agenda politistilor cărășeni

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din Caraş-Severin au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul neînmatriculat și fără permis de conducere şi distrugere din culpă.

Accident carambol la Brebu

La data de 13 aprilie a.c., în jurul orei 08.50, poliţiştii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene au fost sesizați despre un accident rutier ce a avut loc între localitățile Păltiniș și Brebu.
Deplasându-se la fața locului, polițiștii au constatat că un șofer în vârstă de 20 de ani, din Moldova-Nouă, a condus o autoutilitară pe DN 58, din direcția Caransebeș spre Reșița. La km 17+75m, având alte preocupări în timpul mersului, tânărul șofer nu a observat la timp un alt accident rutier soldat doar cu pagube materiale și neavând timp suficient pentru a frâna și evita impactul cu autoturismele implicate în accident, a pierdut controlul volanului și a părăsit partea carosabilă prin dreapta sensului său de mers, oprindu-se cu autoutilitara într-un șanț.
Alături de conducătorul auto, pe locul din dreapta-față a autoutilitarei, se afla un bărbat de 40 de ani, din Caransebeș, care a suferit răni ușoare. Fiind transportat la Spitalul Municipal din Caransebeș, acesta a refuzat internarea.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
~
Fara permis

La data de 13 aprilie a.c., în jurul orei 14.15, poliţiştii municipiului Reșița – Biroul Rutier au oprit pentru control un autoturism care circula pe raza localității Carașova.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că șoferul, un bărbat de 25 de ani, din localitate, nu posedă permis de conducere iar numărul de înmatriculare provizoriu este expirat din data de 29.03.2016.
Conducătorului auto i s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat, de către o persoană care nu posedă permis de conducere.
~
La data de 13 aprilie a.c., în jurul orei 16.25, polițiștii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene au oprit pentru control un moped condus de către un bărbat de 36 de ani, din Țerova, care se deplasa din direcția Casa de Cultură către bulevardul Revoluția din Decembrie.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că mopedul nu este înmatriculat în circulație.
Pe numele bărbatului s-a întocmit dosar penal.
~
Accident cu microbuz de calatori

La data de 13 aprilie a.c., în jurul orei 17.10, polițiștii orașului Bocșa au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe strada Reșiței din localitate.
Deplasându-se la fața locului, polițiștii au stabilit că șoferul unui microbuz de transport persoane, în vârstă de 41 de ani, din Reșița, împreună cu alți 5 pasageri, se deplasau pe strada Reșiței din Bocșa, iar din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, șoferul a pierdut controlul asupra direcției de mers și a părăsit partea carosabilă, oprindu-se în peretele unui imobil.
În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a unui pasager care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Reșița pentru îngrijiri medicale.
Șoferului i s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
~

Foc la doua garaje

La data de 13 aprilie a.c., în jurul orei 17.50, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mehadia au fost sesizați despre un incendiu produs la 2 garaje din spatele blocului cu numărul 65 din localitate.
La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mehadia și pompierii militari din cadrul Detașamentului Băile Herculane Caraș-Severin, care au localizat și stins incendiul. Acesta s-ar fi propagat de la garajul unui bărbat de 62 de ani, din Mehadia, care a utilizat aparatul de sudură, ulterior producându-se un scurt-circuit electric la o priză improvizată. Incendiul produs în interiorul acestui garaj s-a extins la garajul vecin, care a fost distrus în totalitate.
În urma incendiului au ars mai multe bunuri și 2 animale, prejudiciul fiind de aproximativ 12.000 de lei.
Cercetările continuă pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere din culpă.

Comentarii

comentarii