De pe agenda polițiștilor cărășeni

Infracţiune de distrugere

În data de 11.05.2015, Poliţia Municipiului Reşiţa a fost sesizată de către angajatul unei societăţi comerciale de transport despre faptul că D.S., în timp ce se afla pe str. Zimbrului din municipiu a lovit intenţionat geamul uşii din partea faţă a unui autobuz de călători. Geamul a fost spart.
Cercetările continuă faţă de D.S. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

Circula cu viteză şi fără permis de conducere

În data de 11.05.2015, lucrători din cadrul Serviciului Rutier, în colaborare cu cei ai Secţiei 2 de Poliţie Rurală Caransebeş, în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier pe D.N. 6, în zona localităţii Petroşniţa, au oprit un autoturism care a fost înregistrat circulând cu viteza mai mare decât cea admisă pe acel sector de drum.
La volanului autoturismului a fost identificat G.B.G., de 36 ani, din Bulgaria.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Se efectuează cercetări faţă de G.B.G. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea de drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Conducea un moped neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere

În data de 12.05.2015, lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa au oprit pentru control, pe strada I.L. Caragiale, un moped neînmatriculat condus de K.A.S., de 15 ani, din Reşiţa.
Întrucât K.A.S. emana halena alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind pozitiv.
Cercetările continuă faţă de K.A.S. sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Comentarii

comentarii