De pe agenda politistilor caraseni: Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere

În data de 07.12.2015, lucrători ai Poliţiei Municipiului Reşiţa au depistat în trafic pe B.C. de 64 ani, din Dognecea, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Republicii din Reşiţa, din direcţia strada Timişorii către Staţia Peco Mol, având permisul de conducere „ Cu restricţii – reţinut”.
Cercetările continuă faţă de B.C. pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de catre o persoana care are dreptul de a conduce suspendat.

În data de 07.12.2015, Ş.S.I. de 25 ani, din jud. Botoşani, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat pe str. Grădişte din Reşiţa, nu respectă semnalul regulamentar de oprire al poliţiştilor rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa, continuându-şi deplasarea pe DN 58B în direcţia Bocşa, iar la km 4+800m, într-o curbă deosebit de periculoasă, pierde controlul asupra direcţiei, părăsind carosabilul.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv.
Cercetările continuă faţă de Ş.S.I. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

În data de 07.12.2015, lucrători ai Secţiei 1 Poliţie Rurală Reşiţa au oprit în trafic pe DN 58 un autoturism condus de către L.B.Ş. de 20 ani, din Reşiţa.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta avea numărul de înmatriculare provizoriu expirat din data de 07.11.2015, fapt pentru care au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Comentarii

comentarii