De pe agenda ultimelor 24 de ore a polițiștilor cărășeni: șoferi fără permis, accidente și furturi

Accident-rutier-pe-strada-Eftimie-Murgu-din-Oravita-768x317Avea permisul de conducere reţinut

În data de 02.07.2014, pe raza localităţii Slatina Timiş a fost depistată în trafic o autoutilitară condusă de B.S., de 29 ani. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că acesta avea permisul reţinut.
Conducătorului auto i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Accident pe trecerea de pietoni

În data de 02.07.2014, în municipiul Reşiţa, pe Bulevardul Republicii, în timp ce M.C.I., de 39 ani, conducea un autoturism din direcţia Centrul Civic – Victoria, nu acordă prioritate de trecere şi loveşte pe V.M., de 32 ani, care s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni. Pietonul accidentat a fost transportat la Spitalul Judeţean din Reşiţa. Nu a necesitat spitalizare.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Conducea un moped fără permis

În data de 02.07.2014, pe D.C. 83A, pe raza comunei Măureni a fost depistat în trafic un moped condus de V.G.V., de 22 ani.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că V.G.V. nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Autorii unor furturi

– În urma activităţilor desfăşurate de lucrători din cadrul Poliţiei Oraşului Anina au fost identificaţi autorii unei infracţiuni de furt calificat, faptă comisă în noaptea de 28/29.06.2014.
M.A., în vârstă de 14 ani şi V.M., în vârstă de 16 ani, ambii din Anina, au sustras şi comercializat o ramă şi un capac metalic de la o gură de canalizare.
Pentru transportul acestor bunuri au apelat la serviciile lui R.M., în vârstă de 41 ani.
Cei doi tineri sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, iar R.M. pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire.

– Prin activităţile desfăşurate lucrătorii din cadrul Poliţiei Oraşului Anina au reuşit identificarea autorului infracţiunii de furt calificat, faptă comisă în seara zilei de 28.06.2014.
M.M., în vârstă de 22 ani, din Anina, a pătruns prin efracţie într-o locuinţă de unde a sustras o tabletă electronică.
Bunul sustras a fost recuperat şi predat părţii vătămate.
M.M. este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

– În data de 02.07.2014, Poliţia Municipiului Reşiţa a fost sesizată despre faptul că o persoană necunoscută a sustras un stingător de incendiu din incinta unei instituţii.
În urma verificărilor efectuate a fost identificat autorul în persoana lui P.I.C., de 46 ani, bunul sustras fiind recuperat.
Autorului i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Comentarii

comentarii