De râsul curcilor și justiție cu față umană pentru cei certați cu legea, culmea hotiei: Un reșițean a dat mai multe spargeri in timpul arestului la domiciliu

arest domiciliuDe râsul curcilor și justiție cu față umană pentru cei certați cu legea.
Un hoţ din Reşita a dat nu mai puţin de trei spargeri în timp ce se afla în arest la domiciliu. Deşi teoretic era prizonier în propria casă, a reuşit să pună poliţia pe jar după ce a dat lovitură după lovitură.
Bărbatul din Reşita era condamnat pentru furt calificat, iar instanța a decis arestarea sa la domiciliu. În această perioadă, poliţiştii au decis ca bărbatul a dat mai multe spargeri. Acesta a furat dintr-un garaj şi dintr-o magazie bunuri în valoare de 2.500 de lei. Astfel, Judecătoria Reşita a transformat arestul la domiciliu din nou în arest preventiv.
Se pare că hoțul este același care în ultimii ani a dat iama prin mai multe case de vacanță din zona Văliug, Crivaia, Garână și Brebu Nou.
Individul de 28 de ani, Pungașul după poreclă, este un client mai vechi al poliției și fura tot ce-i cădea la mână: de la drujbe și scule şi terminând cu aparatură electronică sau haine. De mâna lui lungă nu scăpau nici măcar obiectele de metal, începând cu ceaune și grătare și terminând cu bucăți de metal pe care le vindea la fier vechi.
El a fost reșinut de polițiști după ce la domiciliul său au fost găsite mai multe bunuri furate și pe care păgubașii și le-au recunoscut.
El a fost prezentat instanței cu propunerea de reținere în arest, dar până la ora 16, hoțul nu fusese predat polițiștilor. Pe surse am aflat că este posibil că instanța să-i fi dat aceeași pedeapsă pe care nu a respectat-o nici prima dată: arestul la domiciliu.
Vom reveni.

Comentarii

comentarii