De ziua lor, câţiva vârstnici au ales să fie „bunici” pentru copii de la Centrul de ABC

De ziua lor, câţiva vârstnici au ales să fie „bunici” pentru copii de la Centrul de ABC
De ziua lor, Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, celebrată la 1 octombrie, o parte dintre seniorii care frecventează Centrul de Zi pentru Persoane Vârstnice Reşiţa, au ales să fie „bunici” pentru copii de la Centrul de Zi ABC.
Ca nişte „nepoţei” buni, aceştia au pregătit pentru oaspeţii de seamă un program artistic, dar şi surprize.
Micuţii au spus poezii scrise de colegul lor Andrei, au cântat şi au dansat alături de „sărbătoriţi” şi de reprezentanţi ai administraţiei locale prezenţi la acest eveniment emoţionant, printre care şi primarul Reşiţei.
Copii au invitat bătrâneii la dans şi la final le-au oferit câte o felicitare realizate chiar de către ei.
Şi cum un bunic, chiar şi de împrumut, este acela care răsfaţă nepoţii cu atenţie şi afecţiune, seniorii nu au venit cu mâna „goală”, ci cu câte un fular tricotat de „bunicuţele” de la Centrul de Zi pentru Persoane Vârstnice şi cu dulciuri.
Prezent la această celebrare fostul primar, Mircea Popa, a dezvăluit faptul că, o dată pe săptămână merge la Primărie pentru a-l consilia pe actualul primar, Mihai Stepanescu şi a-i spune păsurile celor ajunşi la vârsta a III-a şi a problemelor cu care ei se confruntă.
Surprizele s-au ţinut lanţ şi cum o aniversare nu este completă fără tortul festiv, cei aniversaţi au primit şi un tort din partea copiilor de la Centrul ABC.

Comentarii

comentarii