Debut incendiar pentru o televiziune care încă nu există, foc la televiziunea poporului

Trei autospeciale ale pompierilor, o maşină de serviciu cu purtătorul de cuvânt- tot de acolo, o salvare, maşina poliţiei, o ambulanţe, o maşină de la Enel şi o alta de la E-on. Toate în convoi şi în cea mai mare viteză astăzi prin oraş.  NU, nu a fost nici o demonstraţie de forţă, ci doar o intervenţie obişnuită la un apel sosit la serviciul special, 112.  

 NU mai puţin de trei echipaje de pompieri militari de la Detaşamentul Reşiţa au gonit dintr-un capăt în altul al oraşului spre Govândar. Mai mulţi locuitori din zona Dacia  au sunat spunând că din acoperişul clădirii din spatele poştei iese fum negru şi gros. Construcţia impunătoare a găzduit până mai zilele trecute depozit de mobilă- de unde şi graba pompierilor, un coafor şi un salon de cosmetică iar etajul era locuit de mai multe familii.  
Numai că, până la sosirea pompierilor, focul a fost lichidat de persoanele aflate în clădire cu câteva sticle cu apă minerală. Când s-a terminat apa, oamenii au pus mâna pe nişte sticle cu suc aflate la îndemână şi i-au venit de hac începutului de incendiu.
Partea cea mai curioasă a fost că în primă fază, absolut nimeni din clădire, nu a vrut să discute sau să permită accesul pompierilor în incintă.
De la vecini am aflat că acolo va funcţiona o anumită televiziune a poporului şi deoarece spaţiul este mare, ,,partidul televizor” îşi va muta şi el sediu tot acolo. Probabil că între două şedinţe de partid, poporenii vor afla dacă a fost găsită Elodia, dacă Tolea şi-a schimbat freza sau cu cine se mărită Naomy. Asta la nivel central fiindcă la nivel local, vom afla că Reşiţa intră în rândul oraşelor civilizate fiindcă am început să avem şi noi curve pe centură. Este adevărat, este ea un singură şi cam pricăjită, dar este, avem şi noi. 
În final, presa a şi aflat pe surse care este motivul acestui refuz de a vorbii cu pompierii: Fiindcă noul sediu de televiziune va fi deschis cât de curând, prima întrebare ce trebuia să apară pe ecran, trebuie să fie: Cine credeţi că a dat focul televiziunii pe vremea  când ea nici nu exista? Oana Zăvoranu, Traian Băsescu sau puterea şi opoziţia reunite într-o nouă coaliţie?.
Dar, n-a fost să fie! În final, membrii de partid şi de televiziune au permis accesul pompierilor în clădire iar aceştia când s-au văzut înăuntru, nu s-au mai oprit decât în pod unde au făcut o gaură în acoperişul de tablă. Nu de ciudă, ci, fiindcă aşa cere procedura.
Gurile rele de pe la alte partide spun că PPDD-iştii ar fi provocat singuri incendiul ca să-şi facă un pic de reclamă.
http://youtu.be/jJqYovD3Ccg

 

Comentarii

comentarii