Deci, pana unde poate merge mintea bolnava a unora ? Bataie, droguri si sechestrare

NU s-a întâmplat la noi în județ, dar s-a întâmplat la noi în România și vorbim despre niște nemernici, fiindcă oameni nu se pot numi. Deci, la data de 27.03.2016, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Târgu Mureş, au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului Marian Iosif, pentru săvârşirea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, lipsire de libertate în mod ilegal şi trafic de persoane.

În cauză, există suspiciunea rezonabilă că inculpatul Marian Iosif, prin inducere în eroare – promisiunea unei căsătorii, a racolat şi găzduit la domiciliul său o persoană vătămată de sex feminin, după care, prin acte de violenţă şi lipsire de libertate a încercat să o transporte forţat în Franţa cu scopul de a o obliga la practicarea prostituţiei în folosul său material ( respectiv pentru a-şi putea plăti o datorie de 3000 lei pe care inculpatul o avea faţă de un văr de-al său).

La data de 02.09.2015, prin aplicarea de lovituri şi administrarea de substanţe halucinogene, inculpatul a încercat să transporte victima în Franţa însă anterior îmbarcării în microbuz persoana vătămată a reuşit să alerteze un echipaj al poliţiei rutiere care se afla în zonă.

La data de 27.03.2016 procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Târgu Mureş împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul B.C.C.O Tg. Mureş au realizat o acţiune de identificare şi prindere a inculpatului MARIAN IOSIF pe raza municipiului Sibiu, cu ocazia întoarcerii acestuia din Franţa, simultan fiind efectuată o percheziţie la domiciliul său aflat pe raza judeţului Mureş.

La data de 28.03.2016 Tribunalul Mureş a dispus arestarea preventivă a inculpatului Marian Iosif pentru o perioadă de 30 de zile.

Comentarii

comentarii