Deputata PDL Valeria Schelean, este acuzată de atacuri politice și mizerie politică

SAM_0387,, Sunt mai nou în politică, dar am înţeles că doamna Schelean este la fel. Din păcate, mizeria politică a ademenit-o mai tare decât corectitudinea!” a spus primarul orașului Oravița, Dumitru Ursu.
Declarația este făcută în urma acuzațiilor lansate de deputata și președintele PDL Caraș Severin, Valeria Schelean, într-o conferință de presă la Oraviţa. Deputata care a organizat la Oraviţa o acţiune de partid, l-a acuzat pe primarul Dumitru Ursu că i-ar fi condiţionat închirierea Teatrului Vechi de efectuarea unei consumaţii la ,,Hotel- restaurant Caraş”- unitate administrată de fratele primarului.
Primarul Oraviţei, Dumitru Ursu, respinge acuzaţiile care i se aduc, susţinând că: „PDL nu a depus nici o cerere la registratură. Este un atac politic şi le solicit public să îşi ceară scuze pentru asta. Cum să fi dat curs unei cerinţe, dacă nu există o bază legală pentru ea? Acestea sunt jocurile pedeliste murdare, prin care încearcă să denigreze imaginea mea. Le reamintesc faptul că vorbim aici despre o instituţie publică, iar regulile trebuie respectate de toată lumea, fără excepţie. M-aş fi bucurat să meargă la Teatrul Mihai Eminescu pentru că orice personalitate ne vizitează povesteşte mai departe despre frumuseţea zonei şi, în special, a obiectivului pe care ei ar fi trebuit să îl închirieze în baza unei cereri scrise. Sunt mai nou în politică, dar am înţeles că doamna Schelean este la fel. Din păcate, mizeria politică a ademenit-o mai tare decât corectitudinea!”.
Având în vedere că domnia sa, primarul Ursu, nu a fost băgat în nici o discuţie, scandal sau joc politic de când este la conducerea primăriei şi până în prezent, ar fi de mirare să nu fie aşa. În plus, judecând logic, ar fi la mintea cocoşului să propună dânsul în mod direct, o asemenea ,,afacere” – mai ales, la un asemenea nivel. Hai să mai zici că dacă venea x, y, sau z de la PDL să negocieze, era una, dar să discuţi tu ca primar, la un asemenea nivel, cu ditamai deputatul şi preşedinte de filială, este cam ………în fine, poate este vorba de o neînţelegere la mijloc care se va rezolva cu timpul.

Comentarii

comentarii

6 comentarii la „Deputata PDL Valeria Schelean, este acuzată de atacuri politice și mizerie politică

 • 25 mai 2013 la 22:16
  Permalink

  Cum a terminat facultatea, cum a si fost admisa in Baroul Bucuresti. Toate realizarile fara exceptie sunt legate de posteriorul d-nei Valeri…

 • 25 mai 2013 la 19:26
  Permalink

  poftim? nu cred o iota din aceasta abureala politica, rusinicaaaaa!

 • 25 mai 2013 la 19:25
  Permalink

  dati-o in judecata pe aceasta doamna politiciana neinspirata total si care cauta sa se faca cunoscuta prin scandaluri politice.

 • 25 mai 2013 la 19:22
  Permalink

  ati fost vreo data la hotel Caras ca sa vorbiti? nu cred ca bunastarea si castigul acestui restaurant stau in 5 portii de ciorba care probabil erau impartite la doi asa cum s-a intamplat la otelu rosu cu pizza :>) una la patru persoane :>)

 • 25 mai 2013 la 19:18
  Permalink

  cine este aceasta doamna? sincer sa fiu, nu cred ca este cazul sa va faceti atate probleme din cauza unei ,,no name,, Imi pare rau, dar …………cine este aceasta doamna?

 • 25 mai 2013 la 19:17
  Permalink

  aceasta doamna ,,virgina,, din punct de vedere politic, ar trebui sa aiba gura mai mica. daca vrea un loc in randul politicienilor si un nume in agenda politicii romanesti, atunci sa faca ceva util, sa faca ceva cu adevarat folositor societatii romanesti, romanilor si carasenilor in primul rand. asa se face doamna, asa se procedeaza – muncind asa cum a facut-o domnul Ursu. Cat credeti ca se va vorbi de dv. facand asemenea acuzatii nefondate si fara acoperire? doar nu va inchipuiti ca o sa va si creada cineva.
  liana soare , oras oravita, zona garii

Comentariile sunt închise.