Video – Descinderi la Oravița în Caraș Severin

Ziua de joi a început cu descinderi în acestă dimineaţă la mai multe adrese din Timişoara, Arad, Oraviţa, Oradea, Hunedoara, Craiova, dar și la Oravița în Caraș Severin. A fost vizat un tânăr ce locuiește chiar la intrarea în oraș dinspre Reșița. într-o operaţiune declansată împotriva unor traficanţi de droguri.

Nucleul timişorean al grupării aducea canabis din Cehia şi pastile de Ecstasy din Olanda, drogurile fiind apoi distribuite pe piaţă prin intermediul mai multor intermediari.
Cannabisul era vândut cu până 12 euro gramul, iar o pastilă ajungea şi la 25 euro. Dealerii aveau şi 15 clienţi într-o zi, profitul imens permiţându-le să ducă o viaţă de lux, cu nenumărate chefuri şi excursii. În casa din Timişoara a unuia dintre suspecţii au fost descoperite 400 grame de cannabis. Operaţiunea este în plină desfăşurare, cei 3o de suspecţii, distribuitori şi consumatori de droguri, urmând să fie duşi pentru audieri la sediul DIICOT Timişoara
16 percheziţii au avut loc simultan la dealeri şi consumatori de ecstasy şi canabis. Însoţiţi de trupele speciale, procurorii DIICOT au descins în acelaşi timp, la locuinţele suspecţilor. Traficanţii aduceau drogurile din Olanda şi le distribuiau în cluburi din partea de vest a țării.

Comentarii

comentarii