Descinderi pentru anihilarea unei rețele de traficanti de droguri

În această dimineață procurorii și ofițerii de la Combaterea Crimei Organizate au descins la mai multe locații din Timiș , dar și Caraș Severin pentru destructurarea unei rețele de trafic de droguri (canabis) şi etnobotanice. Acțiunea este organizată de DIICOT Timiș cu sprijinul DIICOT Caraș Severin. Pe surse am aflat că mai multe persoane vor fi duse la audieri, Vom reveni cu amănunte.

UPDATE:
Ancheta DIICOT a monitorizat o grupare care a alimentat cu droguri sintetice şi cannabis consumatorii din vestul ţării. Nucleul este format din cinci bărbaţi, toţi având condamnări pentru trafic de droguri. Aceştia au vândut orice era nevoie pe piaţă de la amfetamină, pentadrină sau MDMA până la cannabis sau cocaină. Poliţiştii urmează să aducă la audieri 38 de persoane, traficanţi şi consumatori de droguri, la sediul DIICOT Timişoara.

Potrivit Pressalert ancheta DIICOT a monitorizat o grupare care a alimentat cu droguri sintetice şi cannabis consumatorii din vestul ţării. Nucleul este format din cinci bărbaţi, toţi având condamnări pentru trafic de droguri. Aceştia au vândut orice era nevoie pe piaţă de la amfetamină, pentadrină sau MDMA până la cannabis sau cocaină. Poliţiştii urmează să aducă la audieri 38 de persoane, traficanţi şi consumatori de droguri, la sediul DIICOT Timişoara.

Citeste mai mult pe: http://www.pressalert.ro/2016/02/operatiune-antidrog-de-proportii-vestul-tarii-vezi-cum-actiona-reteaua/

Comentarii

comentarii